Magyar verzió      English version

Oldalunkat 1024*768-as Képfelbontásra és
Internet Explorer böngészőre optimalizáltuk.

 

 


Névjegy


  Bemutatkozás


  Elérhetőség


  Tevékenységek  Szakmai háttér

         Humán erőforrás

         Eszköz erőforrás


  Szervezeti egységek


  Referenciák


  Minőségpolitika


  Minőségirányítás


  Állásajánlatok   Termékhonlap

       Szellőztető modulok

Szervezeti egységek

Fő tevékenységi területeink a villamos és műszeres tervezés, kivitelezés. Ezen belül különböző ipari technológiák irányítástechnikai és műszeres rendszereinek tervezésében, gyártásában, terepi szerelésében, üzembe helyezésében és karbantartásában, valamint intelligens és hagyományos villamos elosztó-berendezések gyártásában és telepítésében rendelkezünk jelentős tapasztalattal.

 

 

Mérnökiroda

Tervezési tevékenységünk során elvi, kiviteli és megvalósulási terveket készítünk EPLAN, valamint AutoCad tervezői szoftverek felhasználásával.

Tervezési területeink:

• Ipari folyamatirányító DCS, ESD és műszeres rendszer, hagyományos analóg és fejlett terepi vezetékes, illetve buszrendszer felülettel,

• Épület-felügyelet,

• Informatikai rendszer,

• Irányítástechnikai ipari PC, illetve PLC rendszerek, a hozzájuk illeszkedő felhasználói szoftverek fejlesztése, a kapcsolódó vezérlési, megjelenítő rendszerrel,

• Villamos tervezés,

• Elektromos tervezés.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk alkalmazásfejlesztés és szoftverfejlesztés, valamint az ipari folyamatirányító rendszer integrálás területeken.

 

Berendezés gyártás, kivitelezés

A PentaPort Kft. megalakulása kezdetétől folytatja ipari folyamatirányító DCS, ESD rendszer- és kiszolgáló szekrények gyártását. Összeszerelő és gyártó üzemünk 2008 végéig különböző telephelyeken működött. 2009 januárjától a gyártás új, korszerű százhalombattai telephelyünkre költözött.

Gyártási technológiánk jellegéből adódóan egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni.

Működési területünk az elektromos vezérlőszekrény gyártás széles spektrumát átfogja. A gyengeáramú vezérléstechnikától a speciális igények megvalósításáig terjed.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk, a gyógyszer- és vegyipar számára gyártott, speciális, gyújtószikramentes, PLC, DCS és ESD vezérlésű berendezések gyártásában.

Részlegünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy vevőink minőségi anyagokból, minőségi munkavégzéssel előállított, kiváló terméket vehessenek birtokba.

A gyártmányaink minőségét az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási megfelelőségi tanúsítvánnyal ellátott, a gyártásra és összeszerelése is kiterjedő minőségirányítási rendszerünk is szavatolja.

     

A kivitelezési munkákat a megfelelo tervezoi és kivitelezoi jogosultságokkal, helyszíni Műszaki Vezető irányításával, a minőségirányítási rendszerünkben rögzített módon végezzük.


Főbb kivitelezési területeink:

• Automatizálás,

• Folyamatirányító rendszerek - PLC, DCS, ESD, HMI, mérés-adatgyűjtő ipari buszrendszerek,

• Gyengeáramú rendszer,

• Informatikai rendszer,

• Épület-felügyelet.

Saját fejlesztésű szellőztető modulokat építünk be gyártmányainkba és kínálunk partnereinknek szerver-, PLC-, DCS-, ESD- és kapcsolószekrényekhez. A szellőzető modulok mindegyike feszültség kimaradás és ventillátor fordulatszám csökkenés esetén feszültségmentes kontaktussal hibajelzést szolgáltat. A szellőztető modulok gyártási technológiájából adódóan rugalmasan tudunk alkalmazkodni a különböző felhasználási területek igényihez.

Irányítástechnikai és ipari folyamatirányító rendszerek, vezérlőszekrények és berendezések gyártása, kivitelezése, gyártóművi tesztje, helyszíni szerelése, üzembe helyezése, helyszíni tesztje, Labor-1 vizsgálata, Labor-2 vizsgálata során a logikai kapcsolatok hatékony, gyors és szakszerű vizsgálatokhoz és tesztelésekhez, be-, kimeneti jelek tömegét párhuzamosan kezelni tudó saját fejlesztésű analóg és digitális mérő-, vizsgáló-, tesztelő berendezéseket használunk és kínálunk partnereinknek.

Karbantartás

Jól képzett, nagy tapasztalatokkal rendelkező irányítástechnikai-, ipari folyamatirányító berendezések-, PLC-, DCS- és ESD karbantartói csapatunk újszerű alapokra helyezett szolgáltatást nyújt megrendelőinknek. Karbantartási és hibaelhárítási tevékenységünk új alapokra helyezésével rendelkezésre állás alapú karbantartására, hibaelhárítására és 24 órás felügyeleti tevékenységére is vállalkozunk, melynek keretében a termelőegységek 99,9-99,7%-os rendelkezésre állásának biztosítását vállaljuk, így a termelőegységeknél legfeljebb évi 8-24 óra termeléskieséssel számolhatnak megrendelőink.